Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
\\weeks Ön talep topluyor
\\weeks Basefunder da ön talep toplamaya başladı. Kampanya bilgi sayfasında iş modelini
""ŞARJ İSTASYONU İŞLETMECİLİĞİNİN GÜVENLİ, HIZLI VE KONFORLU YOLU!"
\\Weeks olarak, e-mobilite alanında öncelikli hedefimiz olan "Elektrikli Otomobil Şarj İstasyonu İşletmeciliği Lisans"ı alan şirketlere mobil uygulama ve yönetim platformu desteği veriyoruz. Elektrikli otomobil kullanıcıları için yayınlanan bu mobil uygulama sayesinde, kullanıcılar araçlarını şarj edebiliyor, rezervasyon yapabiliyor ve yönetebiliyor. Anlaşma sağladığımız şirketlere vermiş olduğumuz platform sayesinde ise, şirketler; EPDK tam entegrasyonuna sahip oluyor, kullanıcı verilerini ve datalarını yönetebiliyor, gelir/gider tablolarını ve "özelleştirilebilir veri merkezi" oluşturabiliyorlar."
şeklinde tanımlayan şirket doğru bir konumlanma yapmış diyebilirim.
Ayrıca şirketinverdiği finansal projeksiyonlara göre değerlemesini "YATIRIMCI DOSTU" ve iskontolu bulduğumuzu söyleyebilirim. İlk 2 yıl hedeflerine ulaşabilirlerse 3. yıldaexit etme olasılıklarını yüksek buluyorum (şarj piyasasını bilen ve 2011 yılından beri iyi kötü bu piyasa aktörlerini tanıyan birisi olarak bu yorumu yapma hakkını kendimde gördüm yazdıklarım bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir)

Bul
Alıntı

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi